Top
0

Zelfklevende etiketten

In de categorie Zelfklevende etiketten zijn 249 producten gevonden.

Prijzen plakken

Met behulp van zelfklevende etiketten is het etiketteren van voorwerpen zoals ordners of verhuisdozen aanzienlijk eenvoudiger. De zelfklevende etiketten zijn eenvoudig aan te brengen op het voorwerp, zowel van voren als van achteren (afhankelijk van het oppervlak). U dient daarbij rekening te houden met de verschillende manieren van oriŽntatie. Handig is daarbij niet alleen de tekst op de zelfklevende etiketten. Ook het etiket op zich is eenvoudig vindbaar. Dat is bijvoorbeeld bij archiefsystemen of verhuisdozen zinvol. Een korte blik op het voorwerp en u weet al waar het om gaat als u het etiket ziet dat zich aftekend tegen het voorwerp.
In het algemeen hebben etiketten ook nog andere functies. Indien het om ordesystemen gaat waartoe de klanten ook toegang hebben, dan representeren zelfklevende etiketten ook de professionaliteit van de firma. Daarbij zijn bijvoorbeeld zelfklevende etiketten praktisch, die met de printer bedrukt kunnen worden en tegelijkertijd uw logo dragen. Indien er veel geŽtiketteerd wordt, dan is een labelprinter aan te bevelen. Indien geŽtiketteerde ordners ook buitenshuis nodig zijn, zoals ordners voor de belastingaangifte, dan kan een tekst op het etiket ook daar orde scheppen.

Een omvangrijk aanbod aan etiketten

Bij gebruik van zelfklevende eitketten dient men op enkele punten te letten. Belangrijk is daarbij de vraag of het etiket ook nog een keer of meermaals verwijderd moet worden. Producten hiervoor vindt u hier in deze categorie. Verder zijn er nog diverse formaten bij zelfklevende etiketten die deels in het bijzonder aan de verwante taak te vinden zijn.