Top
0

Adresetiketten

In de categorie Adresetiketten zijn 36 producten gevonden.

Eenvoudig het etiket opplakken

Het is niet alleen praktisch om brieven van een adres te voorzien, het is ook een zaak van beleefdheid. Het adresetiket behoort ook tot de etiketten. Een zakelijke brief aan uw zakenpartner of klanten biedt ook altijd de mogelijkheid reeds de envelop te gebruiken om zich presenteren. Adresetiketten zijn hier direct ten voordeel. U kunt direct van de envelop aflezen en ze passen ook op grotere enveloppen of een pakket. De goede leesbaarheid van het adresetiket moet ook niet onderschat worden. De tekst is meetal ook na vele jaren nog goed te herkennen en dat ondanks de meest verschillende weersomstandigheden. Door de machinale bedrukking kan men nog een telefoonnummer op de kleinst mogelijke ruimte printen.

Veelzijdige perfectie

Bij het gebruik van adresetiketten is het belangrijk op welke wijze printer & all-in-one printer deze geprint kunnen worden. De tijden dat hiervoor uitsluitend inkjet-printers geschikt waren is allang voorbij. Intussen laten de meeste adresetiketten zich zowel met inkt als toner (laserprinter) bedrukken. Dat opent natuurlijk de deur voor meer mogelijkheden. Zo kan met een fotoprinter gewerkt worden en ook met de laserprinter kan men diverse foto´s inzetten. Het gevreesde vlekkeneffect van vroeger bij natte print is ook bijna helemaal verdwenen. Kwalitatief hoogwaardige adresetiketten tonen hier geen problemen. Het aanbod is zeer groot en de keuze is aan u.
Enige adresetiketten zijn zelfs makkelijk weer te verwijderen. Dat is op zich al een fascinerende plaktechniek: etiketten blijven als voorheen goed plakken en ze kunnen toch weer verwijderd worden.